Ne-am mutat pe www.kate.ro

Ka & Te Associates
Rom�na Fran�ais English

Abonare Newsletter
Adresa dumneavoastra de email:
Abonare Dezabonare
Cautare
Cauta
Externalizare servicii IT
HR Suite
Consultanta IT

Ka&Te lucreaza impreuna cu partenerii, incepand de la crearea planului prin care se defineste scopul proiectului continuand cu implementarea solutiei alese si mergand pana dupa aceasta, masurand succesul proiectului. [ detalii... ]

 

Portofoliu site-uri web
O imagine a experientei noastre in design si programare care consideram ca ne indreptateste sa afirmam ca suntem calificati pentru oferirea celor mai bune solutii de creare si implementare a afacerilor online. [ detalii... ]
Aplicatii personalizate
In dorinta de a veni in ajutorul partenerilor nostri incercam sa oferim solutii pentru anumite nevoi proprii si distincte de la un partener la altul prin dezvoltarea de aplicatii performante, eficiente si 100% personalizate
Principii
Fiind o companie orientata spre performanta, suntem constienti ca reputatia noastra depinde de beneficiile aduse clientilor nostri, urmata de satisfactia pe care aceste beneficii o aduc. Principiile cu care operam noi sunt prezentate mai jos:
Unicitate
Primul nostru principiu este de a considera firma dumneavoastra unica. Intelegerea si respectarea a ceea ce este diferit despre mediul dumneavostra este cheia in a fi capabili sa va ajutam. De aceea noi investim timp in a intelege viziunea si obiectivele dumneavoastra.
Adaptare
Al doilea principiu este o consecinta a acestor diferente, astfel ca majoritatea uneltelor si conceptelor necesita o adaptare pentru a putea functiona efectiv in mediul dumneavoastra. Avantajul pe care il au clientii prin abordarea noastra de a croi solutii care sa se potriveasca fiecarei circumstante in parte – nu oferim solutii universal valabile.
Alinierea
Strategia si interventiile care sprijina schimbarea vor esua pe termen lung daca nu sunt aliniate cu celelalte elemente care caracterizeaza cultura companiei. O perspectiva completa a companiei este esentiala pentru a putea proiecta si planifica efectiv schimbarile care urmeaza.
Sinceritate
Nu vom prelua niciodata un proiect daca nu credem ca este adecvat pentru clienti. Nu vom prelua un proiect daca clientul nostru nu are disponibile toate resursele interne necesare.
Transparenta
Nu vom incerca sa vindem clientilor nostri resursele de consultanta suplimentare, peste ceea ce este intr-adevar necesar ca sa-si obtina rezultatele propuse. Vom folosi numai personal competent si cu experienta adecvata.
Responsibilitate
Nu vom incerca sa vindem proiecte viitoare pana, si numai daca, clientii au vazut beneficiul real al muncii noastre curente, si intr-adevar solicita activitati suplimentare.
Portofoliu Clienti
Lista clientilor si partenerilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Mentionam ca in cadrul acestei pagini au fost prezentati doar partenerii al caror acord scris a fost obtinut in prealabil. Mai mult, descrierea succinta a companiilor a fost facuta chiar de catre reprezentatii autorizati ai acestora.


   
Alia
Alia
Alia SA este o firma specializata in inchirierea de spatii comerciale, intermedieri in comertul cu bunuri de larg consum alimentare si nealimentare.
Ane Com
AneCom
Restaurant amplasat in Dobroesti care va ofera posibilitatea petrecerii unei seri de neuitat, intr-o ambianta placuta, intima si linistita.
ASI Consult
ASI Consult, LLC
ASI Consult este o companie de consultanta mica, din domeniul apelor si al apelor uzate, cu o vasta experienta in instalatii de tratare a apelor uzate, desfasurandu-si proiectele in special in Europa de Est si in Orientul Mijlociu. Serviciile noastre de consultanta se extind dincolo de simpla proiectare a instalatiilor industriale, in domeniul automatizarii si al proiectarii SCADA si al implementarii proiectelor de tratare a apelor uzate.
Asiscons
Asiscons Services
Nu exista competitivitate fara managementul securitatii informatiilor asa cum nu exista incident de securitate fara pierderi sau consum de resurse.
Baremm Impex
Baremm Impex
Baremm Impex este o firma specializata in comertul cu amanuntul si alimentatie publica.
Compact RB
Compact RB
Compact RB ofera o gama larga de produse si servicii din domeniul coduri de bara, imprimante pentru etichete autocolante cu cod de bara, servicii de tiparire, imprimare etichete autocolante cu cod de bara, etichete si riboane in toate marimile.
Cosmetic Mike
Cosmetic Mike
Cosmetic Mike este o firma de distributie directa cu forta de vanzare specializata in distributia produselor cosmetice
CPM Consulting
CPM Consulting
Center for Project Management & Consulting este o companie ce se adreseaza acelor investitori de pe piata romaneasca ce vor sa aiba un control cat mai bun asupra afacerilor in care sunt implicati cat si asupra resurselor de care dispun prin intermediul serviciilor profesionale de Project Management, consultanta in Project Management si training in Project Management puse la dispozitie de catre CPM-Consulting.
Diligent
Diligent
Domeniile principale de activitate ale firmei noastre sunt importul-exportul si distributia produselor alimentare si nealimentare de uz casnic.
Ellipse Marketing
Ellipse Marketing
Ellipse Marketing este o societate specializata in studii de marketing, masurarea satisfactiei si organizarea evenimentelor. Misiunea firmei Ellipse Marketing este de a va ajuta in alegerea celei mai bune decizii strategice si de va sustine in realizarea obiectivelor: atragerea si fidelizarea clientilor si colaboratorilor si imbunatatirea performantelor.
Elmarom Grup
Elmarom Grup
Elmarom Grup este o societate specializata in proiectarea si executia lucrarilor de retele electrice 0.4-20 kV, ce ofera servicii de calitate in vederea realizarii lucrarilor de modernizare si reabilitare a instalatiilor electrice, precum si pentru realizarea de lucrari noi. Noi facem din competenta, seriozitate si profesionalism o carte de vizita.
Euronet International Consulting
Euronet International Consulting
Avand ca obiectiv obtinerea celui mai bun raport calitate pret, firma noastra produce o gama variata de mobilier, de la sufragerii, birouri, holuri, bucatarii, biblioteci pana la mic mobilier la comanda sau chiar mobilier de arta. Mai mult, firma noastra comercializaeaza o gama completa de accesorii si feronerii pentru mobilier.
Eurotec Trade Invest
Eurotec Trade Invest
Eurotec Trade Invest.
Gamma Manufacturing
Gamma
Gamma Manufacturing este o companie al carui obiect de activitate este producerea de componente pentru aplicatii electrocasnice.
InterPress Sport
InterPress Sport
InterPress este prima companie privata de distributie de presa in regim de abonamente. Prin inovatiile aduse in sistemul de distributie de presa, InterPress a stabilit practic standardul acestei piete. In momentul de fata portofoliul societatii este reprezentat in proportie de 95% de societati mari, companii multinationale, cele mai importante institutii de stat etc. Presa este adusa acolo unde clientul are nevoie de ea, impachetata in folie protectoare, in pachete separate pentru fiecare departament, pana la ora 8am. In fiecare zi!.
Load Media
Load Media
Cu o vasta experienta si un portofoliu bine conturat, Load Media Bucuresti incearca sa devina un nume pe piata de web design si dezvoltare web. Grafica profesionala, corporate id, prezentari multimedia si bineinteles web design si development sunt cateva dintre serviciile oferite de catre Load Media.
Luk-IT
Luk-IT
Luk-IT este o firma formata din experti in tehnologii Microsoft, ce ofera servicii de consultanta IT precum si dezvoltare de solutii software personalizate..
Macorex
Macorex
Macorex Trade este o firma specializata in comertul cu amanuntul si alimentatie publica.
Medicover Rombel
Medicover Rombel
Synevo este divizia de laborator a grupului Medicover International. In Romania, Synevo detine acum 10 laboratoare in Bucuresti si în judetele Constanta, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Suceava si Timis. Portofoliul de analize cuprinde peste 300 de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculara, hematologie, microbiologie, imunologie si serologie, toxicologie
Popp si Asociatii
Popp si Asociatii
Domeniul in care firma Popp si Asociatii isi desfasoara cu preponderenta activitatea este cel care se ocupa cu activitatea de consultanta, expertizare si elaborare de proiecte de rezistenta pentru structuri de constrctuctii.
PMI
Project Management Institute (PMI) Romanian Chapter
.
Prestige Trading
Prestige Trading
Prestige Trading este printre primele companii romanesti care a introdus in Romania sistemul de distributie directa cu forta de vanzare specializata in distributia bunurilor de larg consum. Dorim sa oferim consumatorului roman produse ale producatorilor de renume prin importuri de produse alimentare si nealimentare. Obiectul de activitate al firmei il reprezinta distributia nationala si logistica de distributie pentru bunuri de larg consum alimentare si nealimentare cat si importul de bunuri de larg consum alimentare si nealimentare.
Smado Impex
Smado Impex
Smado este unul dintre cei mai mari importatori de gresie si granit din Romania, fiind partenerul dumneavoastra ideal in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.
Spider Project Management
Spider Management Technologies
Spider Project – este un sistem informatic integrat de project management proiectat si dezvoltat pe baza unei mari experiente practice in managementul proiectelor si luand in considerare cererile, prioritatile si particularitatile pietei Est Europene.
Spider Romania Productions
Spider Romania Productions
Importator autorizat de rafturi pentru depozite si arhive produse de METALSISTEM Spa - Italia. www.spider-romania.ro.
Top Tech
Top Tech
Top Tech este o firma specializata in comercializarea produselor electronice si electrocasnice precum si a aparatelor de uz caznic. Din anul 2005 suntem parteneri LG Electronics firma care este in topul producatorilor de monitoare, LCD-uri si instalatii de aer conditionat.
Remax Relocation
Total Consulting Group
Total Consulting Group
 

inapoi sus
  Recomandari
Confidentialitate
  Home | Administrare infrastructura | Dezvoltare software | Consultanta | Portofoliu clienti | Contact
© 2006 Ka&Te Associates