Ne-am mutat pe www.kate.ro

Ka & Te Associates
Rom�na Fran�ais English

Externalizarea serviciilor IT
Administrare servere / retele
Administrare baze de date
Cautare
Cauta
Abonare Newsletter
Adresa dumneavoastra de email:
Abonare Dezabonare
Externalizare servicii IT
HR Suite
Consultanta IT

Ka&Te lucreaza impreuna cu partenerii, incepand de la crearea planului prin care se defineste scopul proiectului continuand cu implementarea solutiei alese si mergand pana dupa aceasta, masurand succesul proiectului. [ detalii... ]

 

Portofoliu site-uri web
O imagine a experientei noastre in design si programare care consideram ca ne indreptateste sa afirmam ca suntem calificati pentru oferirea celor mai bune solutii de creare si implementare a afacerilor online. [ detalii... ]
Aplicatii personalizate
In dorinta de a veni in ajutorul partenerilor nostri incercam sa oferim solutii pentru anumite nevoi proprii si distincte de la un partener la altul prin dezvoltarea de aplicatii performante, eficiente si 100% personalizate
Administrare infrastructura

Externalizarea serviciilor IT&C reprezinta o solutie viabila pentru cresterea performantei si pentru eficientizarea activitatii organizatiei dumneavoastra, datorita accesului la tehnologii de ultima ora, reducerii cheltuielilor suplimentare pentru cercetare si dezvoltare si reducerii substantiale a costurilor operationale.

Externalizarea serviciilor IT permite organizatiei sa se concentreze pe procesele principale, caracteristice activitatii sale de baza si sa-si minimizeze eforturile de administrare, de coordonare a asistentei si a infrastructurii care sprijina procesele esentiale.


Administrare infrastructura - cum lucram?

   Pentru fiecare contract de externalizare a serviciilor IT, oferim un audit de securitate gratuit al infrastructurii clientului. Pe baza acestui audit se fac recomandari legate acces la resurse, acces la retea, antivirusi, politica antispam sau politici de securitate. In functie de nivelul de securitate si de automatizare dorit de client, aceste recomandari sunt implementate de catre inginerii nostri de sistem.

   Administrarea infrastructurii are drept obiectiv ca toate echipamentele de retea active (servere, pc-uri, echipamente de retea) sau pasive (cablare, retelistica) sa functioneze la parametri optimi. In acest fel aplicatiile software ce ruleaza bazindu-se pe aceasta infrastuctura vor putea fi exploatate eficient.

   Monitorizarea infrastructurii se realizeaza cu ajutorul unor servicii specializate care ruleaza pe serverele Ka-Te si care ii avertizeaza pe specialistii nostri asupra oricaror schimbari de stare a serverelor dumneavoastra, si a serviciilor care ruleaza pe ele.

   Administrarea bazelor de date consta in prestarea de servicii de suport tehnic in scopul mentinerii serverelor de baze de date ale Beneficiarului in stare de functionare optima, in conformitate cu dorintele si nevoile impuse de cresterea volumului de activitate si perspectivele de dezvoltare ale acestuia.
Administrare baze de date

   Ka&Te Associates asigura suport pentru bazele de date ale organizatiei dumneavoastra, fie ele critice sau nu, din stadiul de design initial, dezvoltare, pana la suport pentru mediul de productie si chiar dupa aceasta, prin mentenanta remote a acestora. Principalele servicii oferite includ:

   • Dezvoltare de baze de date si debugging, precum si testare inainte de mediul de productie
   • Administrare de spatiu si reorganizari ale bazei de date
   • Monitorizare stare servere; monitorizare perfomanta (timpi de raspuns)
   • Audit de performanta servere si recomandari upgrade/reconfigurari
Administrare infrastructura remote

   Indiferent ca aveti un server linux sau windows, o solutie de mesagerie, un Directory Service sau un server de baze de date, Ka&Te Associates va poate ajuta cu servicii de administrare bazandu-se pe proceduri foarte bine definite, care sa asigure continuitatea functionarii aplicatiilor si echipamentelor dumneavoastra.

   Ka&Te Associates ofera servicii de administrare remote a echipamentelor de tip server cu rol de Active Directory, Firewall, Servere Proxy, de Email sau FTP, protectie impotriva virusilor sau aplicatii pentru monitorizare de trafic si latime de banda.
   Serviciileoferite pot include, dar nu se limiteaza la, unul sau mai multe dintre urmatoarele procese:

   • Monitorizarea performantei serverelor
   • Actualizarea centralizata a infrastructurii (pc-uri, servere)
   • Administrarea servere Linux (mail, web, proxy, firewall, file sharing, IM)
   • Implementare/administrarea de solutii anti virus Enterprise
Administrarea infrastructurii on-site

   Consta in administrarea on site a infrastructurii IT&C a beneficiarului si include, pe langa activitatile mentionate anterior:

   • Instalarea si/sau reinstalarea sistemelor de operare pentru statii de lucru
   • Ajutor in achizitionarea echipamentelor hardware si/sau software
   • Optimizare/reconfigurare cablare structurata (LAN)

Managementul furnizorilor

   Un specialist din echipa Ka&Te - responsabil de contract (RC) – mentine relatiile tehnice si de business intre beneficiar si furnizorii de servicii IT&C ai acestuia (precum furnizorii de Internet, telefonie etc), pentru a asigura ca fiecare element al Contractului de Suport Tehnic respecta cerintelor beneficiarului.
   Utilizarea acestui serviciu permite:

   • Identificarea, evaluarea si selectarea furnizorilor pe baza capabilitatii de a indeplini cerintele organizatiei;
   • Actiuni concertate sau comune de dezvoltare si imbunatatire a produselor si/sau proceselor;
   • Stabilirea de obiective comune;
   • Intelegerea in comun a cerintelor beneficiarului
   .
inapoi sus
  Principii
Fiind o companie orientata spre performanta, suntem constienti ca reputatia noastra depinde de beneficiile aduse clientilor nostri, urmata de satisfactia pe care aceste beneficii o aduc. Principiile cu care operam noi sunt prezentate mai jos:
Unicitate
Primul nostru principiu este de a considera firma dumneavoastra unica. Intelegerea si respectarea a ceea ce este diferit despre mediul dumneavostra este cheia in a fi capabili sa va ajutam. De aceea noi investim timp in a intelege viziunea si obiectivele dumneavoastra.
Adaptare
Al doilea principiu este o consecinta a acestor diferente, astfel ca majoritatea uneltelor si conceptelor necesita o adaptare pentru a putea functiona efectiv in mediul dumneavoastra. Avantajul pe care il au clientii prin abordarea noastra de a croi solutii care sa se potriveasca fiecarei circumstante in parte – nu oferim solutii universal valabile.
Alinierea
Strategia si interventiile care sprijina schimbarea vor esua pe termen lung daca nu sunt aliniate cu celelalte elemente care caracterizeaza cultura companiei. O perspectiva completa a companiei este esentiala pentru a putea proiecta si planifica efectiv schimbarile care urmeaza.
Sinceritate
Nu vom prelua niciodata un proiect daca nu credem ca este adecvat pentru clienti. Nu vom prelua un proiect daca clientul nostru nu are disponibile toate resursele interne necesare.
Transparenta
Nu vom incerca sa vindem clientilor nostri resursele de consultanta suplimentare, peste ceea ce este intr-adevar necesar ca sa-si obtina rezultatele propuse. Vom folosi numai personal competent si cu experienta adecvata.
Responsibilitate
Nu vom incerca sa vindem proiecte viitoare pana, si numai daca, clientii au vazut beneficiul real al muncii noastre curente, si intr-adevar solicita activitati suplimentare.
Confidentialitate
  Home | Administrare infrastructura | Dezvoltare software | Consultanta | Portofoliu clienti | Contact
© 2006 Ka&Te Associates